پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

آژانس: ایران در حال نصب سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر است

آژانس: ایران در حال نصب سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر است مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سخنانی گفت که ایران در حال نصب سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «کرنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که روز گذشته به تهران سفر کرده بود امروز دوشنبه در نشست شورای حکام آژانس گفت که ایران در حال نصب سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر است.

 

مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز گذشته با سفر به تهران با علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و محمدجواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

 

فروتا در سخنانی در تهران گفته بود: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رویکرد مستقلانه، بی‌طرف و حرفه‌ای خود ادامه خواهد داد و این موجب اعتبار آژانس است.

 

وی تصریح کرد: در این زمینه آژانس از فشارها تأثیر نمی‌پذیرد. آژانس از یک سو وظیفه راستی‌آزمایی اجرای برجام را به‌عهده دارد و از سوی دیگر در اجرای پروتکل الحاقی و موافقت‌نامه جامع پادمان در تعامل فعال با ایران می‌باشد.

 

فروتا همچنین اضافه کرد: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشتاقانه تمایل دارد تا همکاری‌ها با ایران تداوم یابد و آماده هستیم تا به‌صورت حرفه‌ای و بی‌طرف به کار خود ادامه دهیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار